Työhyvinvointia Kyyhkylästä

Tule hakemaan työhyvinvointia ja virkistystä Kyyhkylästä. Meillä vietät mukavan ja liikunnallisen virkistyspäivän. Toteutamme myös kuntoremontteja työntekijöidesi tarpeisiin.  

Vietä mukava virkistyspäivä Kyyhkylässä

Työhyvinvointi- ja virkistyspäivä Kyyhkylässä sisältää hauskaa tekemistä, liikuntaa ja luonnonläheisyyttä. Meillä on tarjota tiimillesi hyvää oloa ja terveyttä sekä opastusta terveellisiin elämäntapoihin ja säännölliseen liikuntaan. Virkistävää ohjelmaa on helppo yhdistää myös kokous- tai koulutuspäivään.

Työhyvinvointivalmennus yhdessä työkavereiden kanssa

Kokoa 10–20 työkaveriasi tai saman ammatin edustajaa yhteiseen työhyvinvointivalmennukseen. Järjestämme valmennuksia myös teemojen mukaan, esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinongelmat, painonhallinta, kuntoremontit miehille ja naisille, yli 50-vuotiaille, esimiehet, voimavarat, luontokuntoremontti.

Kurssi aloitetaan terveyden ja fyysisen kunnon testauksella unohtamatta henkistä hyvinvointia. Kurssin ohjelmassa on liikuntaa, kuntosaliharjoittelua, vesiliikuntaa ja uusia lajeja, joista voit löytää itsellesi pysyvän liikuntaharrastuksen. Rentoutus, keskustelu ja vapaa-ajan ohjelma kuuluvat myös tärkeinä osina kurssin sisältöön.

”Hauskaa oli, mutta eväitä jäi työpaikallekin vietäväksi.
Uskon meidän tiimin toimivan jatkossa yhä paremmin yhteen!”

Ota yhteyttä

Suunnitellaan yhdessä työyhteisöllesi sopiva virkistyspäivä tai työhyvinvointivalmennus.

Puh. 044 772 0353
kuntoutus@kyyhkyla.fi