Verkkokaupan varaus- ja peruutusehdot

Kyyhkylä Wellbeing Resortin verkkokaupan varaus, palautus- ja peruutusehdot

Voimassa 19.11.2021 alkaen

Kyyhkylä Wellbeing Resort noudattaa verkkokaupan palveluiden, tavaroiden sekä lahjakorttien ostamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kyyhkylän Kartano Oy, y-tunnus 1507682-5. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tuotteet varataan internetin välityksellä osoitteesta www.kyyhkyla.fi verkkokaupan ja ostoskorin kautta. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt.

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tilaus- ja toimitusehdot

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy ostohetkellä voimassa olevat yleiset toimitusehdot.

Kyyhkylä Wellbeing Resort toimittaa lahjakortit ostajan tilauslomakkeessa ilmoittamaan postiosoitteeseen tai tulostettavana versiona sähköpostiosoitteeseen heti kun ostotapahtuma ja ostajan maksusuoritus on rekisteröitynyt järjestelmäämme. Toimitusaikamme on 3 – 5 arkipäivää.

Mikäli lahjakorttitilaus ei ole saapunut 10 vuorokauden kuluessa tilauksesta, pyydetään asiasta ilmoittamaan Kyyhkylä Wellbeing Resortin myyntipalveluun puh. 0440 203 320

Lahjakorttien toimituskulut

Lahjakortin toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan automaattisesti. Toimituskulut näkyvät ostajalle myös ennen maksuun siirtymistä.

Voimassaoloaika

Lahjakortin voi käyttää osissa ja se on voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi.

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet kyseisen 14 vrk:n aikana. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita tee kirjallinen palautuspyyntö vaihdosta tai palautuksesta. Liitä kirjalliseen pyyntöön mukaan tilausnumero, nimesi ja yhteystietosi. Paytrailin kautta maksetut tilaukset hyvitetään maksaessa käytettyä maksutapaa käyttäen.
Virtuaalisia lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi kuluttajansuojalain mukaisen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden umpeuduttua.

Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakorttia on jo käytetty.

Käyttämätöntä lahjakorttia ei lunasteta takaisin sen voimassaoloajan päätyttyä.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä myyntipalveluumme myyntipalvelu@kyyhkyla.fi. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Majoitusvarausten varaus- ja peruutusehdot

Peruutus on AINA tehtävä kirjallisesti (sähköpostitse myyntipalvelu@kyyhkyla.fi tai kirjeellä) Kyyhkylän Kartano Oy:lle.

Varaus ei peruunnu automaattisesti, jos laskun jättää maksamatta vaan asiakkaan on aina peruttava varaus kirjallisesti. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut kirjallisesti Kyyhkylän Kartano Oy:lle. Mikäli asiakas osoittaa, että kirjallinen peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus.

Kuluton peruutus 7 vrk ennen saapumispäivää.

6 – 1 vrk ennen saapumista peruutetusta varauksesta veloitamme 50% varauksen kokonaisarvosta.

Alle 1 vrk ennen saapumista peruutetusta varauksesta veloitamme täyden varauksen kokonaisarvon.