Avoimet työpaikat

Kokki ja tarjoilija

Haemme kokkeja ja tarjoilijoita niin vilkkaisiin ssesonkeihin kuin mahdollisesti vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla aloittelemassa uraasi tai jo kokeneempi konkari. Arvostamme reipasta asiakaspalveluasennetta ja vastuullista työotetta. Edellytämme hygienia- ja anniskelupassia. Englannin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä kattavat työsuhde-edut voimakkaasti kehittyvässä ja kasvavassa Kyyhkylässä. Meillä on mahdollisuus tarjota majoitus, jos tulet Mikkeliin vain kesäksi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Mika Revolle mika.repo(at)kyyhkyla.fi. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse 044 4938644 .

Sosionomi/sosiaalityöntekijä

Kyyhkylässä on avoinna Sosionomin/sosiaali-työntekijän toistaiseksi voimassa oleva työpaikka.Kohdejoukkona kaikenikäiset Kelan sop.- ja kuntoutus-kurssilaiset.

Lisäksi Sinulta toivotaan osaamista tai halua kouluttautua sosiaalietuuksien osaajaksi. Pidät erilaisia ryhmä- ja yksilökeskusteluja kuntoutujille.

Kiinnostuitko?

Lue lisää täältä

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/12189640?searchPhrase=sosionomi&locations=Mikkeli&&announced=0&leasing=0&remotely=0&&&&english=false&sort=1