Hotelli Rusthollin monipuoliset kokoustilat

Hotelli Rusthollin modernit kokoustilat muokkautuvat tarpeenne mukaan. Meillä voit järjestää niin perinteisiä kokouksia kuin rennompia tilaisuuksia saunaosastoa ja saunaloungea hyödyntäen.

Hotelli Rusthollin kokoustiloissa voidaan järjestää jopa 90 hengen tilaisuuksia, kun kokoustilat Anna ja Sofia yhdistetään. Kokoustekniikka on näissä molemmissa tiloissa modernia.

  • Kokoustila Annassa voi järjestää 42 hengen kokouksia pöytämuodoista riippuen. Täydellisen pimennettävyyden vuoksi kokoustila soveltuu mainiosti näyttävien esityksien pitämiseen.
  • Kokoustila Sofian seinän mittaiset ikkunat luovat valoisan ja virkistävän kokoustilan, jonne mahtuu pöytämuodoista riippuen 24 henkilöä. Tilaa on mahdollista jatkaa terassille, jolloin Kyyhkylän luonto on käsinkosketeltavissa.
  • Saunaosastolla on kaksi sähkösaunaa, joista pienempi saunatila soveltuu enintään 6 hengelle ja suurempi 15 saunojalle. Osastolla on myös hierovat suihkut ja lämmitetyt makuuistuimet. Saunaosastolle on mahdollista tilata erilaisia hyvinvointipalveluja ja -hoitoja.
  • Saunalounge sopii rentoon yritystilaisuuteen. Saunaloungessa on kokouspöytä 12 hengelle sekä oleskelutila sohvineen. Saunaloungesta on yhteys Hotelli Rusthollin saunaosastolle, joka on myös tilauskäytössä.

OTA YHTEYTTÄ

Varaukset:

Puh. 044 020 3320
tapahtumat@kyyhkyla.fi