Neljä ravintolaa, joissa jokaisessa omanlainen makumaailma ja tunnelma

Kyyhkylä Wellbeing Resortissa on neljä erilaista ravintolavaihtoehtoa: historiaa henkivä Ravintola Kartano, kotiruokaa tarjoava Ravintola Armas, Saimaan rannalla oleva Bistro Rantakyyhky ja tunnelmallinen Viinikellari Kimallus.

Ravintola Kartano ja Viinikellari Kimallus toimivat tilausravintoloina erilaisille tapahtumille ja juhlille eivätkä näin ollen ole yleisesti avoinna.

Kyyhkylä tarjoaa maukkaita ruokaelämyksiä erilaisiin tarpeisiin ja moneen makuun. Kyyhkylän Kartanossa sijaitsevassa Ravintola Kartanossa nautitte ihanista juhlista,  historiallisesta ympäristöstä sekä huikeista makuelämyksistä ammattilaisten kokkaamana. Valoisa ja avara Ravintola Armas sijaitsee samassa rakennuksessa Hotelli Ratsumiehen kanssa ja tarjoaa maittavaa suomalaista kotiruokaa. Kesäisin palvelevassa Bistro Rantakyyhkyssä Saimaan rannalla voit nauttia herkullisia kahvilatuotteita, virvokkeita ja jäätelöä. Tunnelmallinen ja viihtyisä Viinikellari Kimallus on tilattavissa pienille ryhmille. Kimallus hemmottelee makuaisteja juomin ja pienin makupaloin.