Ikimuistoiset juhlat upeassa kartanomiljöössä Saimaan rannalla

Kyyhkylä Wellbeing Resortissa vietät häät, yritys- ja perhejuhlat, syntymäpäivät ja muut juhlat upeissa puitteissa.

Me täällä Kyyhkylässä toteutamme suurella sydämellä kaikki merkittävät hetket elämässänne. Kyyhkylän juhlatilat ja miljöö taipuvat niin pieniin kuin suuriin tilaisuuksiin tarjoten juhlatilat jopa 400 hengelle. Ravintola Kartanon keittiö loihtii tilaisuuteenne tunteita herättävät tarjoilut. Halutessasi voit varata koko Kartanon alueen yksityiskäyttöön.

Kyyhkylän juhlatilat

Kyyhkylän Kartanon juhlasali ja kabinetit,
120 hlöä

Kyyhkylän Kartano on Kyyhkylä Wellbeing Resortin kruununjalokivi, joka luo juhlallisen tunnelman vieraisiinsa pelkällä olemuksellaan. Näyttävät ja historialliset juhlasalit luovat juhlan tuntua. Kartanossa voidaan järjestää niin pieniä yksityisiä illallistilaisuuksia kuin myös suurempia juhlakokoontumisia. Kartanossa on kabinetteineen juhlatilaa 120 hengelle, pelkkään juhlasaliin mahtuu noin 60 vierasta.

Tanssilato,
80 hlöä

Tanssilato on suosittu häiden jatkopaikka, joka sopii myös romanttisille ja rennoille kesähäille. Aitoa maalaistunnelmaa tarjoaa ihastuttava juhlalatomme Kartanon pihapiirissä kolmena vuodenaikana. Tanssiladossa on myös oma baari, lava bändeille ja tilaa nostella tanssijalkaa. 80 hengen juhlatila soveltuu käyttöön loppukeväästä alkusyksyyn.

Viinikellari Kimallus,
8 hlöä

Viinikellari Kimalluksessa vietät ikimuistoisia hetkiä intiimissä tiloissa vaikkapa vuosipäivän juhlistuksen tai polttariporukan kesken. Tila soveltuu noin kahdeksalle hengelle.

Rantasauna ja terassi,
20+20 hlöä

Etsitkö polttariseurueelle rentoa yhdessä oloa vai haluatko juhlistaa synttäreitäsi ystävien kanssa saunoen ja hyvästä ruoasta sekä juomasta nauttien? Saimaan rannalla sijaitseva Rantasaunamme on siihen oivallinen paikka. Rantasaunalla on tilat sisällä 20 hengelle ja terassilla toiselle 20 hengelle. Illanviettoon järjestyy rouhea saunamenu kylmien juomien kera sekä paljun lämmitys ja pulahdus Saimaaseen ympäri vuoden. Rantasaunalla on myös ulkotakka luomassa tunnelmaa.

Bistro Rantakyyhky,
40+20 hlöä

Bistro Rantakyyhky soveltuu erinomaisesti rennompien kesäjuhlien pitopaikaksi. Saimaan rannalla sijaitseva Rantakyyhky tarjoaa sisätiloissa tilaa 40 hengelle ja terassilla 20 hengelle. Loihdimme mainiot juomat ja katuhenkiset ruoat isommallekin porukalle. Rantakyyhkyssä on myös oma baari ja ulkokeittiö.

Puutarhajuhlat,
500 hlöä

Puutarhassamme onnistumme toteuttamaan suuremmatkin juhlat, jopa 500 henkilölle.

OTA YHTEYTTÄ

Varaukset:

Puh. 0440 203 320
tapahtumat@kyyhkyla.fi

Häät Kyyhkylässä

Kyyhkylä tarjoaa rakkaudentäyteisen kokonaisuuden elämän tärkeimpänä päivänä.