Kotikuntoutus

Tarvitsetko apua arjen askareissa? Tarjoamme tuettua kotikuntoutusta, jonka tavoitteena on tukea kotona selviytymistäsi mahdollisimman pitkään. Kotikäynnit toteutetaan yksilöllisesti toiveidesi mukaan. Suunnitellaan yhdessä sinulle sujuva arki!

Kotikuntoutus on hyvä vaihtoehto silloin, kun asiakas ei voi tulla kuntoutusjaksolle tai avokuntoutukseen heikentyneen terveyden tai sosiaalisen syyn takia. Ensimmäisellä kotikäynnillä laaditaan tavoitteet ja suunnitelma kuntoutusjaksolle yhdessä kuntoutujan ja hänen läheistensä kanssa. Kotikäynnit tekee yleensä fysioterapeutti sekä tarvittaessa sairaanhoitaja tai muu moniammatillisen tiimin jäsen.

Tarjoamme kotikuntoutusta Mikkelissä sekä lähialueilla. Tutustu Kyyhkylän kotikuntoutukseen ja sovi maksuttomasta kartoituskäynnistä – me autamme.

Kyyhkylän Palvelu TV

Palvelu TV -toiminnan avulla voit saada kuntoutusta kotiin. Kyyhkylästä lähetetään ohjelmaa 2 tuntia päivässä. Ohjelma sisältää mm. istumajumppaa, musiikkiesityksiä, tietotuokioita ja keskusteluryhmiä.

Palvelu TV:n avulla voit olla kuvapuhelimella vuorovaikutuksessa esimerkiksi omaistesi ja palvelun muiden käyttäjien kanssa milloin tahansa. Kyyhkylän neuvontapalvelu toimittaa laitteet suoraan kotiisi ja opastaa sinua niiden käyttöön.

Kotikuntoutusta lahjaksi

Mietitkö lahjaa läheisellesi. Kotikuntoutus on hyvä lahjvinkki jouluksi, syntymäpäiväksi, äitienpäiväksi tai isänpäiväksi.

Kotikuntoutuslahjakortilla saat helposti lisää aktiivisuutta läheisesi arkeen.

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme. 

Puh. 044 772 0353
kuntoutus@kyyhkyla.fi