Kuntoutus

Hyvinvointikeitaan kuntoutuspalvelut on monipuolinen kokonaisuus kursseja, moniammatillista ohjausta, eri terapiamuotoja ja hoitoja. Mikäli tarvitset kuntoutusta, Kyyhkylässä olet osaavissa käsissä. Teemme myös kotikäyntejä.

Kyyhkylässä sinun on mahdollista tulla kuntoutukseen monella tapaa.

Kelan ryhmämuotoinen kuntoutus antaa mahdollisuuden Kelan maksamana tulla Kyyhkylään kuntoutumaan. Kursseja on eri sairausryhmille, sopeutumisvalmennuksena ja kuntutuskursseina. Kyyhkylässä järjestetään Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapioita (fysioterapia, allasterapia ja piakkoin musiikkiterapia). Näihin tarvitse oman lääkärisi lausunnon (suosituksen). Eloisalta voit saada palvelusetelin Kyyhkylän fysioterapiaan, lympaterapiaan ja piakkoin myös musiikkiterapiaan. Itsemaksavanakin pääset asiakkaaksi. 

Kotikuntoutusta tarjoamme sinulle, joka tarvitset itsellesi tai omaisellesi kotona kuntoutusta eri tilanteissa. Ikääntyneille kotikuntoutus on hyvä kuntoutusmuoto, samoin jos olet vaikka juuri kotiutunut sairaalasta tai tarvitset leikkauksen jälkeistä kuntoutusta. Vuoden 2024 alusta sinun on mahdollista tilata fysioterapiaa kotiin, vapaa-ajan asunnolle tai vaikka palvelutaloon kotitalousvähennyksellä.

Puitteet kuntoutuksen ja liikunnan harrastamiseen ovat Kyyhkylässä hyvät. Meiltä löytyy hyvät liikuntatilat, mm. oma hieno kuntosali (HURrin laitteet), allasosasto terapia- ja porealtaineen, sekä xcyo- kylmäterapialaite. Lisäksi voit mittauttaa kehon koostumuksesi InBody- laitteella tai vaikka testata kuntosi polkupyöräergometrillä. 

Soita ja kysy lisää!

p. o44 7720353

Tutustu myös terapioihin ja hoitoihin