Koronaturvallisesti Kyyhkylässä

Tulethan kuntoutukseen vain oireettomana. Et voi tulla kuntoutukseen mikäli sinulla on hengitystieoireita (yskä) tai kuumeinen infektio tauti tai flunssan oireita.  Mikäli joudutte perumaan kuntoutuksen niin ilmoitathan peruuntumisen Kyyhkylään os.sihteeri puh.0447720353 sekä Kelaan 020692205.

Oma auto tai taksi on viruksen leviämisen kannalta turvallisin vaihtoehto saapua, ja niitä tässä tapauksessa suosittelemme. Mikäli kuljet julkisilla kulkuvälineillä, on hyvä noudattaa turvallisuussuosituksia – pidä riittävä etäisyys muihin, suojaa itsesi tarvittaessa maskilla tai käsineillä. Pese tai desinfioi kädet heti kun se on mahdollista.

Saapuessasi Kyyhkylän sisätiloihin, pese kädet vedellä ja saippualla tai käytä käsidesiä.

Pese kädet vedellä ja saippualla usein ja huolellisesti kuntoutuksen aikana ja      siirtyessäsi tiloista toisiin. Mikäli et voi pestä käsiä, käytä käsidesiä   mahdollisuuksien mukaan.

Pidetään enemmän etäisyyttä, suosittelemme maskin käyttöä alueellisten suositusten mukaisesti, ravintolamme toimii annettujen viranomaisohjeiden puitteissa. Pidäthän omalta osaltasi myös odotustilanteissa ja vapaa-ajalla fyysistä etäisyyttä muihin aina kun koet sen tarpeelliseksi.

Mikäli asiakkaana ollessasi saat hengitystieinfektion oireita tai muita koronaoireita, ota välittömästi yhteyttä kurssin ohjaajaa äläkä poistu huoneestasi. Tee omaolo.fi palvelussa oirearvio ja ota yhteyttä alueen päivystysapuun puh. 116 117, josta saat ohjeet minne hakeudut koronavirustestiin ja kuinka sinun tulee toimia.

Valitettavasti emme voi kätellä tai halata mutta hymy ja iloinen mieli auttaa meitä kaikkia kuntoutuksen aikana!

Tapaamisin Kyyhkylässä!

Ota yhteyttä

Lisätietoa koronaturvallisuudesta saat alla olevasta numerosta

Kyyhkylä Oy (kuntoutuspalvelut)
Puh. 044 772 0353