Myyntipalvelu

  • +358 440 203 320
  • myyntipalvelu@kyyhkyla.fi

Nauti

Saimaan rannalla

KUNTOUTUSTA JA HOITOA MAATAMME PUOLUSTANEILLE SEKÄ HEIDÄN PUOLISOILLEEN

Kyyhkylässä on asunut sotainvalideja jo vuodesta 1927.

Kyyhkylässä on pitkät perinteet sotainvalidien, veteraanien ja heidän puolisoidensa sekä erityisryhmien kuntoutuksessa. Kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta vastaa erikoislääkäri, omahoitaja ja kuntoutujan tarpeen mukaan muu moniammatillinen työryhmä, joka on Suomen kattavimpia. Kuntoutusjakso sisältää yksilöllistä harjoittelua, terapiaa, ryhmäliikuntaa, kuntosaliharjoittelua sekä virkistystoimintaa. Majoittuminen on kahden hengen huoneissa täysihoidolla.

Sotainvalidit ja heidän puolisonsa hakevat kuntoutusjakson maksusitoumuksen Valtiokonttorilta, rintamaveteraanit puolisoineen omalta terveyskeskukseltaan ja lotat Lotta Svärd Säätiöltä.

Myös monipuolisista hoitopalveluistamme löytyy yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Hoitoa voidaan tarvita lyhyitä tai pidempiä jaksoja ja syytkin voivat olla monenlaisia. Ota rohkeasti yhteyttä, me autamme löytämään sopivan ratkaisun.

*************

Kyyhkylä Oy:n sotainvalidien hoito- ja kuntoutuspalvelut sekä tehostetun palveluasumisen toiminta on siirtynyt Mehiläinen Hoivapalvelut Oy:lle 1.9.2019 alkaen. Asukkaat ja hoitajat ovat muuttaneet Mehiläisen Villa Marskiin. Osa intervalli- ja kuntoutusjaksoista toteutetaan edelleen yhteistyössä Kyyhkylä Oy:n kanssa. 

Lisätietoja antavat 
Sotainvalidien hoito-ja kuntoutuspalvelut:
Villa Marski, yksikön johtaja Hanna Parantainen puh. 0440 203 343
Tehostettu palveluasuminen:
Villa Marski, yksikön johtaja Helena Tullinen puh. 040 190 4693

 

LISÄTIETOA

Osastonsihteeri, puh. 044 7720 353  tai kuntoutus@kyyhkyla.fi