Myyntipalvelu

  • +358 440 203 320
  • myyntipalvelu@kyyhkyla.fi

Nauti

Saimaan rannalla

PHT hyvinvointijakso

PHT 1. askel – pysyvään muutokseen

Pysyvään muutokseen – hyvinvointijaksoilla saat työkaluja parempaan arkeen ja löydät avaimet omaan hyvinvointiisi. Uusi Pysyvään muutokseen-hyvinvointijakso on tarkoitettu työikäisille.

Hyvinvointijakson kesto: 3 vrk + 2 vrk + 2 vrk. Jaksokokonaisuus on kolmivaiheinen, aloitusjakso kaikille sama 3 vrk, 2. ja 3. lähijaksot voi valita Liike tai Mieli -jaksoista 2 vrk/jakso

Kenelle: työikäiset, palkkasuhteessa olevat, itsensä työllistäjät, työttömät, jotka kaipaavat tukea hyvinvointiinsa tai haluavat aloittaa elämäntaparemontin. Hyvinvointijakso toteutetaan ryhmämuotoisesti, 16-20 osallistujaa.

Hinta: 25 €/vrk. Työttömille omavastuu puoleen hintaan. Hintaan sisältyy majoitus yhden hengen huoneessa, täysihoito ja ohjelma.

Sisältö: Jaksoilla käytetään arvo- ja hyväksyntäpohjaista lähestymistapaa, jonka ytimessä on tukea osallistujaa itse löytämään oman hyvinvointinsa avaimet.

Jatkojaksoilla painotetaan joko liikuntaa tai mielen taitojen harjoittamista. Jaksoilla opitaan tietoisuustaitojen käyttämistä niin liikunnassa, syömistottumuksissa sekä muussa elämänhallinnassa. Osallistuja oppii tekemään itselleen merkityksellisiä valintoja ja menee kohti oman näköistä hyvää elämää.

Haku: Haku kursseille tapahtuu PHT:n kautta, lisätietoja hakemisesta kohdasta Näin haet. www.pht.fi. Jaksot ovat veikkausvoittovaroin tuettuja.

Hyvinvointijaksojen esimerkkiohjelmat tässä

1. jakso Pysyvään muutokseen malliohjelma 1. jakso
2. ja 3. LIIKE-jakso Pysyvään muutokseen malliohjelma LIIKE
2. ja 3. MIELI-jakso Pysyvään muutokseen malliohjelma MIELI
phtlogot