Myyntipalvelu

  • +358 440 203 320
  • myyntipalvelu@kyyhkyla.fi

Nauti

Saimaan rannalla

sotahistoriallinen kokous mikkelissä päämajakaupunki päämaja mannerheim

Sotahistoriallinen kokous Saimaan rannalla

Saimaan rannalla, vain 10 min Mikkelin keskustasta sijaitseva Kyyhkylän perinteikäs Kartano (rv. 1856) ja moderni hotelli Rustholli (rv.2011) tarjoavat ympäristön, jossa kokoukset onnistuvat odotuksiakin paremmin. Kaunis ympäröivä harjumaisema viimeistelee kokonaisuuden. Kyyhkylän Kartanon vanhoja sotahistoria-aikoja ja tarinoita on runsaasti kerrottavana.


Päiväkokous                    
50 €/hlö 
Päiväkokouspaketti sisältää kokoustilan, tulokahvit ja suolaisen kahvileivän, kokouslounaan, iltapäiväkahvin makealla kahvileivällä. Lisämaksusta opastettu historiakierros (kesto 1h).

2 päivän kokous 
157 €/hlö/2-hengen huoneessa

193 €/hlö/1-hengen huoneessa

Kahden päivän paketti sisältää majoituksen valitussa huonetyypissä, kokoustilan välineineen kahdeksi päiväksi, tulojuoman, 2 x buffetlounaan, 2 x iltapäiväkahvin, 1 x buffetpäivällisen, hotellin iltasaunat sekä kartanoaamiaisen. Lisämaksusta opastettu historiakierros (kesto 1h).

Lisäksi suosittelemme oheisohjelmana tutustumista viehättävään Navetta Gallerian kierrätystaidenäyttelyyn (maksuton) sekä vierailua Mikkelin vanhan Kasarmialueen Jalkaväkimuseoon tai kesällä 2021 valmistuneeseen sodan ja rauhan keskus Muistiin. 


Sotahistorialliset menut 

21.6.1944 – Viipuri on menetetty

Kyyhkylän rantaan saapui kesäkuussa 1944 lotjia ja tervahöyryjä yhtä mittaa toista viikkoa. Viipuri oli menetetty jatkosodan suurhyökkäyksessä. Karjalaisten evakuointi toi siirtoväkeä sekä vesiteitse että maanteitse Mikkelin. Kyyhkylässä ruokittiin ja majoitettiin jopa 2000 siirtolaista. Menu 43 €/hlö

21.1.1944- Aseveljiä vai liittolaisia

Saksalaisten yhdysupseerina Mannerheimin päämajassa toiminut kenraali Waldermar Erfurt vieraili seurueineen Kyyhkylässä . Saksalaisten vierailu on ikuistettu valokuvilla ja Kyyhkylän vieraskirjaan jäi kenraali Erfurtin nimikirjoitus. Menu 49 €/ hlö

sotahistoriallinen kokous mikkelissä päämajakaupunki päämaja mannerheim

SA Kuva-arkisto

Noihin aikoihin Mannerheimin  Mikkelin Päämajassa  tarjoilemat menut on mahdollista nauttia  Kyyhkylän kartanossa sekä liittää alkuun lyhyt  historiaesitys 21.6.1944  ja 21.1.1944 päivän tapahtumista.

”Nämä ovat tarinoita, joita ei saa unohtaa. Tarina, josta pitää oppia. ”

sotahistoriallinen kokous mikkelissä päämajakaupunki päämaja mannerheim

Pelkkä historiakierros alkaen 120 €/ arkisin ja 240 €/pyhät. Kesto  noin 1h.

Historiakierrokset voidaan jakaa seuraaviin teemoihin tai valita pelkän Kyyhkylän alueen yleisesityksen:

  1. Kun Suomi oli Ruotsi – Kustaa III:n aikainen Porrassalmen taistelu 1789 ja Kyyhkylän kuuluisan aatelisisännän topografiupseeri Otto Carl von Fieandtin vakoilumatkat ja sotilaskartat 1790-luvulla
  2. Vapaussodan pitkä varjo 1918 – Kyyhkylän vapaussoturit
  3. Sodan haavoittama nuoruus – Talvi – ja jatkosodan veteraanit Kyyhkylässä

 

Ryhmän koko                    14 – 40 henkilöä

Voimassa                           Hinnat ovat voimassa varaustilanteen mukaan 2021.               

Varausehdot                     Varaus tulee vahvistaa tilavarauksen osalta viimeistään 21 vrk ennen tulopäivää. Henkilömäärän, menuvalinnan ja erikoisruokatoiveiden vahvistus 14 vrk ennen tilaisuutta. 

Tiedustelut ja varaukset:

myyntipalvelu@kyyhkyla.fi   puh. 0440- 203 320 

VARAUKSET

Puh. 0440 203 320 tai myyntipalvelu@kyyhkyla.fi.

TARJOUS-
PYYNTÖ

Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous.