Myyntipalvelu

  • +358 440 203 320
  • myyntipalvelu@kyyhkyla.fi

Nauti

Saimaan rannalla

ENERGINEN KICK OFF- PÄIVÄ TAI TEEMAJUHLAT

Nyt polkaistaan homma tosissaan käyntiin ja kasvatetaan tiimihenkeä!

Uutta projektia aloittaessa tai keskellä kiireistä työn arkea tarvitaan hyvää energiaa. Mikä olisi parempi keino saada sitä kuin virkistävä yhteinen päivä Kyyhkylässä koko tiimille tai työyhteisölle. Tarjoamme lukuisia vaihtoehtoja tiimi- ja virkistyspäivien viettoon ympäri vuoden.

KOKEILE VAIKKA NÄITÄ:

* Amazing reissu -tiimikilpailu, kirkkovenesoutu, hemmotteluhoidot, taiji- tunti, kahvakuula- tai halkojumppa sekä minigolfia.

* Yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme lisäksi järjestää muitakin ohjelmia, joista osa voidaan toteuttaa Kyyhkylän alueella. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi: golf, kuviokellunta, sumopaini, mönkijäsafari (toteutus Tornimäellä, 4 km päässä), viinipruuvi, rodeohärkä sekä ratsastus. Rentouttava mindfulness tai puisto shindoa. 

* Ruokavinkit tyhy-päivään: Elämyksellinen ruokailu ulkona, esimerkiksi muikkuja suoraan parilapannulta tai loimulohen valmistus. Hyvinä vaihtoehtoina ovat Kartanoravintolan buffetlounas tai grillaaminen rantasaunalla, Saimaan äärellä.

Kuva 072

Parhailla juhlilla on hyvä teema. Haluatteko juhlia cowboy hatut päässä lännen hengessä, hauskoissa kasarivaatteissa sinisiä enkeleitä nauttien vai viettää toogajuhlat roomalaisten tapaan? Myös kesäiset puutarhajuhlat tarjoavat hetken irrottautumisen arjesta. Upeiden nurmialueiden ja ranta-alueen lisäksi juhlaan voidaan yhdistää tanssilatomme, rantasaunan grillialue, kesäkahvila tai vaikkapa viinikellarimme. Puutarhajuhliin voit kutsua jopa 500 osallistujaa ja niihin voidaan yhdistää toivomustenne mukaista ohjelmaa.

Kyyhkylän Kartanon teemajuhlat on suunniteltu yksityiskohtia myöten valitun teeman mukaisiksi. Ruoan, juoman ja ohjelman lisäksi vieraiden ja henkilökunnan pukeutumisella tehdään tunnelmaa.

IMG_9290

TUTUSTU VAIHTOEHTOIHIMME JA OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

VARAUKSET

myyntipalvelu@kyyhkyla.fi  tai puh. 0440 203 320.

RYHMILLE

Järjestämme ryhmille teemajuhlia, kuten Lännenjuhlat, 80-luvun juhlat, Elonkorjuujuhlat, Kartanon murha- mysteeri tai rapujuhlat. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Tutustu teemajuhliimme: