Myyntipalvelu

  • +358 440 203 320
  • myyntipalvelu@kyyhkyla.fi

Nauti

Saimaan rannalla

KOKOUS MIKKELISSÄ

Kyyhkylä muuntautuu monenlaiseen kokoukseen ja yritystilaisuuteen.

Teemme tilaisuuden järjestämisestä helppoa.

Kun puitteet ovat kunnossa, voitte keskittyä tärkeimpään. Tiedämme, millaista onnistuneen yritystilaisuuden järjestäminen voi olla. Siksi teimme siitä teille helppoa: autamme tilaisuuden järjestämisessä alusta loppuun asti.

 

Kyyhkylän valttikortteina ovat luonnonkauniin miljöön, monipuolisen ohjelmatarjonnan ja tasokkaan ravintolapalvelun lisäksi monipuoliset tilat, jotka sopivat hyvin erilaisiin tilaisuuksiin eri kokoisille ryhmille. Voit valita kokouspaikaksesi yli 150-vuotiaan kartanomme, nykyaikaisen Hotelli Rusthollin tai jopa 250 henkilölle sopivan juhlasalin. Rennompiin kokouksiin soveltuvat mainiosti myös erilaiset saunatilamme. Ulkotilaisuuksissa pidämme huolta jopa 400 vieraasta. Kokousesite

 

 

 

kokous ja tyhy mikkelissä

ENERGIAA JA TEHOA KOKOUKSIIN JA ASIAKASTILAISUUKSIIN

Nykyaikainen hyvinvointikeskus tarjoaa palveluita, joista saa eväitä hyvinvointiin arkeen palatessakin. Monipuolinen oheisohjelma liikunta- ja hyvinvointipalveluistamme keventää kokouspäivää. Ideoimme mielellään juuri teidän ryhmällenne sopivan oheisohjelmakokonaisuuden.

Unohda puisevat peruskokoukset ja tule Kyyhkylän Kartanoon. Kokouspäivä voidaan muokata ryhmänne toiveiden mukaan. Kokoustilamme ovat edustavat ja toimivat, niistä löytyvät myös tarvittavat av-välineet. Tiloja löytyy eri kokoisille ryhmille, jopa useamman sadan osallistujan kokouksille. Tauoille keittiömme loihtii makuelämyksiä ja rentoutumista voi jatkaa kokouksen jälkeen esimerkiksi saunomisen tai liikunnan merkeissä. Kun päivän päätteeksi nukkuu yönsä hyvin Kartanohotellissa tai hotelli Rusthollissa, voi tuntea kokouksen onnistuneen.

kokous ja tyhy mikkelissä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kun järjestät asiakastilaisuuden, haluat asiakkaan muistelevan tilaisuutta hyvällä vielä pitkään tilaisuuden jälkeen. Kyyhkylän Kartano ja Hotelli on ihanteellinen ja erityisen monipuolinen paikka erilaisten asiakastilaisuuksien viettoon. Olipa ryhmäsi pieni tai iso, toteutamme toiveesi onnistuneesta ja mieleenpainuvasta tapahtumasta.

LOISTAVA SIJAINTI

Kyyhkylän Kartanoon on helppo tulla eri puolelta Suomea. Sijaitsemme Saimaan rannalla, seitsemän kilometrin päässä Mikkelistä.

Yhdistä kokoukseen ryhmäliikuntaa tai terveyden ja hyvinvoinnin luento

Yhdistä huvi ja hyöty lisäämällä kokouspäivääsi osaavan asiantuntijamme luento valitsemastasi terveyden ja hyvinvoinnin aiheesta. Ryhmäliikuntatunti päivän taukojumppana tai yhteishengen nostajana piristää kokouspäivää.

Tutustu ryhmäliikunta- ja hyvinvointipalveluihin:

Ryhmäliikuntaesite 2020

Kyyhkylan hyvinvointihinnasto 2020

 

 

VARAUKSET

Puh. 0440 203 320 tai myyntipalvelu@kyyhkyla.fi.

TARJOUS-
PYYNTÖ

Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous.